Golfpaket i mitten av Skåne

HOTEL STENSSON

GOLFPAKET – MITT I SKÅNE

Välkommen att spela golf på två av MittSkånes populäraste golfbanor!
Bo på gästvänliga Hotel Sten Stensson Sten mitt i Eslöv och välj greenfee-erbjudande
för en eller två dagar på natursköna Eslövs GK
Det perfekta valet för avkoppling, mat och bra golf!

Paket 1 – 1 st Övernattning, del i dubbelrum, frukost
samt en greenfee på Eslövs GK. Pris: 775:-
Paket 2 – 1 st Övernattning, del i dubbelrum, frukost
samt greenfee på Eslövs GK. Pris: 1.075:-

Bokning sker genom boendet på:

Hotell Stensson
info@hotelstensson.se
0413-55 44 33
Stora torg 12, Eslöv

Välkomna!

Ringsjö Wärdshus

Mitt i den vackraste delen av Skåne, invid Ringsjöarna ligger Ringsjö Wärdshus. Endast en timme från Köpenhamn, 40 minuter från Malmö, 25 minuter från Lund och du kommer till ron, stillheten och en vidunderlig utsikt. Här har serverats god mat och underbar trivsel under hela 1900-talet. Miljön ute och inne är både vacker och härligt avstressande.

Köket är vida känt, på samma sätt som den personliga och generösa servicen. När du kommer på väg 23 mellan Ringsjöarna ser du Wärdshuset - stanna en stund, eller några dagar, det kommer Du att må bra av.  

Golfpaket

I vårt golfpaket ingår: Greenfee, välkomstdrink, 3-rätters middag med närproducerade råvaror, kaffe samt logi med frukost.

Priser:

1 – 1170:-/person i dubbelrum med D/T i korridoren.

2 – från 1320:-/person i dubbelrum med D/T på rummet

Länk till Ringsjö Krog & Wärdshus.

Varmt välkomna.

Ringsjö Krog & Wärdshus
0413-332 55, 332 23
info@ringsjowardshus.se

Brink Hotell i Eslöv är ett givet val när du letar boende för ditt Golf-äventyr på Ellingebanan. Hotellet har 14 fräscha rum och dom är utrustade med allt man kan behöva. På vår lilla veranda har vi en liten loungesoffa och en gasolgrill där du själv kan grilla din egen medhavda mat. Bestick och glas mm finns att tillgå. Cyklar kan man låna om man vill ”upptäcka” Eslöv med omnejd.

Alla gäster får fritt använda den inhägnade parkeringen. WiFi och frukostbuffé ingår sju dagar i veckan. 

Hotellet är stundvis obemannat så våra gäster får en kod så man kan komma och gå som man vill och på så sätt känna sig som hemma.

Pris: Del i dubbel inklusive greenfee och frukost: 750:-       

       Enkelrumstillägg: 200:- Läs mer och boka via vår hemsida, www.brinkhotell.se

Välkommen!

 

Park Inn by Radisson Lund  öppnade under 2014 och är placerat vid den södra infarten till Lund, i närheten av E22 och Tetra Pak, endast 15 minuters promenad från city. Hotellet erbjuder 192 moderna dubbelrum och sviter med fantastisk utsikt över Lund och den skånska slätten. Rummen är minst 23 kvm och har alla fritt WiFi, individuellt styrd AC och kaffe / te på rummet.

Vi erbjuder fri utlåning av cyklar, goda parkeringsmöjligheter i anslutning till hotellet och flertalet bussar stannar utanför hotellet, bland annat flygbussen från Sturup.

Restaurang Aperitivo serverar internationella rätter och klassiska favoriter lagade med lokala råvaror. Koppla av med en kopp kaffe på vår härliga uteservering som öppnar upp dörrarna under årets varmare dagar, avrunda dagen med att spela boule på vår bana. Lobbybaren bjuder in till trevliga möten eller en drink innan middagen. Varje morgon serveras också en stor, härlig frukostbuffé med extra allt.

Hotellets gym- och fitnessavdelning samt bastu för damer och herrar separat ingår för samtliga övernattande gäster.

Park Inn by Radisson Lund erbjuder 7 ljusa och flexibla möteslokaler. Våra konferensrum erbjuder både modern teknisk utrustning och fritt trådlöst internet. Hotellet erbjuder också en multi-svit på högsta våningen, för mindre möten i en bekväm miljö, med fantastisk utsikt över Skåneslätten. 

Golfpaket:
Pris per person inkl greenfee: från 1050:-
Pris för två personer i dubbelrum inkl greenfee: från 1450:-

Välkomna till Park Inn by Radisson Lund www.parkinn.se/hotel-lund tel. 046-2703700

 

Golfpaket på Hotell Nordic Lund

Golfpaketet

Upptäck Lund och Öresundsregionens härliga landskap. Golfa på en av de i särklass bästa golfbanorna i Skåne. Kombinationen med landsbygd och stadsliv blir unik. På Hotell Nordic Lund bor du med shopping och nöje alldeles inpå knuten.

 I paketet ingår:

1 övernattning del i dubbelrum Superior (Gäller fred- lörd, lörd-sönd, i Juli månad gäller erbjudandet även månd-fred. Enkelrumstillägg tillkommer med 350 kr
Morgonrock
Frukostbuffé
En Greenfee/ person på Eslövs GK
3-pack golfbollar
Pentry med kyl, spis och mikro
Fri parkering (gäller 1 dygn)
Fri tillgång till gymmet
 

Pris totalt per person 849 kr

email: info@nordiclund.se Hemsida: www.nordiclund.se
Telefon: 046-3780070
Adress: Östra Mårtensgatan 5, Lund

Välkomna!

 

Lilla Rygårdens B&B

På vägen mellan Lövestad och Andrarum ligger Lilla Rygårdens B&B, café och galleri. Gården är omgiven av naturskön miljö, bok- och ekskogsklädda kullar och här kan du koppla av i en trivsam lugn miljö. B&B består av fem rum med två bäddar per rum och en gäststuga med tre-fyra bäddar. Gemensamma utrymmen är toaletter, dusch, bastu, trinettkök och allrum. I anslutning till B&B finns ett café där frukostbuffén serveras. I caféet serverar vi hembakta fikabröd, smörgåsar och enklare maträtter. Grillplats finns. Bokar du boende hos oss kostar det 875 kr/person och då delar man rum med annan person, enkelrumstillägg är 250 kr. I priset ingår greenfee,  lakan, handdukar, frukostbuffé, parkering och slutstäd. Adressen är Andrarumsvägen 279, 275 71 Lövestad. Bokar rum gör du hos Kerstin Svennersten Sjaunja 070-5909804