Marguerite Treijner blev årets vinnare i damernas matchspel 'BestSellers'!

Till  2017 års Best Sellers hade 23 damer anmält sig till matchspel. För alla var målet att stå som vinnare finalspelet i Best Sellers i mitten av september.
Vädrets makter har inte alltid varit med spelarna, trots detta har några matcher spelats både till hål 19 o hål 20!

Finalspelet i Best Sellers gjordes upp torsdag 7 september.  För er som kommer ihåg väderleken i torsdags minns då att det inte var det bästa golfvädret. Våra två finalister Ulla Hansson och Marguerite Treijner gav sig ändå ut för att göra upp om denna åtråvärda titel! Resultatet blev till sist fördel för Marguerite med 5/3.

Grattis Marguerite till vinsten i 2017 års 'Best Sellers'! och grattis Ulla Hansson som vann titeln 'Runner Up'.   Se bild!

Efter första spelomgången gick förlorarna vidare till ett eget matchspel - 'Andra Chansen'. Finalen stod mellan Camilla Persson och Christina Cederskär. Grattis Camilla Persson till vinsten i 2017 års 'Andra Chansen'!

Tack till er alla som varit med och spelat årets matchspel i Best Sellers!

Vill ni vara med vid årets prisutdelning? Glöm inte att anmäla er till höstavslutningen som är söndag 24 september!