Aktuellt 2017

16 augusti

Tredje gången gillt med bra väder på damgolfen. Härligt! Idag fick vi en ny vinnare - Mona Nimander. Tvåa Ulla-May Lundahl och trea Ann-Sofi Lundberg. Stort grattis till er!

I lagtävlingen blev det Charlotte Golder, Ingrid Bladh och Ann-Sofi Lundberg, som tog hem segern - grattis!

GLÖM INTE att anmäla er till vår Nationella Damdag senast torsdag 17/8 kl 23.59!!!

11 augusti
Damkommittén åkte idag till Ängelholms GK och provspelade banan inför vår utflykt den 2 september.

Döm om vår lycka när vi möttes av en helt fantastisk park- och skogsbana. Många, och då menar vi verkligen många, hål som var så vackra och trevliga att spela. Fina greener och fairways och lägg därtill underbara vyer.

Vi avslutade i ett trevligt klubbhus med lunch.

Så med dessa ord vill vi helt enkelt berätta för er vad ni har möjlighet att uppleva, när ni anmäler er till damernas höstutflykt den 2 september.

Hoppas vi ses då!

Nationell Damdag i Eslöv är 19 augusti, glöm inte anmäla dig.

Utflykt till Ängelholms GK är 2 september, glöm inte anmäla dig.

14 juni
Idag spelades Damernas Utbytesdag. Tävlingen sponsrades av HEADBRANDS hårprodukter och blommor från Johans Trädgård. De många vinsterna uppskattades av de 47 damer som kom från Eslöv och våra utbytesklubbar. En mycket lyckad tävlingsdag. A-klassen vanns av Malin Backan, 2a blev Yvonne Jonsson och 3a Marguerite Treijner.  B-klassen vanns av Gudrun Kjellander, 2a blev Angelika Persson och 3a blev Elisabeth Hamneby från Bokskogen. Bilder ser du HÄR. Stort grattis till alla vinnare!

7 juni
Stort grattis till Eslövs lag som vann Skåneserien Kategori 2, omgång 2 som spelades på LaGK idag. Laget bestod av Birigt Hammarström som hade dagens bästa resutlat, Ulla Hansson, Lena Granström och Margareta Andersson. Bra spelat.

Nästa omgång spelas den 2/8 på Hinton Rönnebäck. Anmäl er på listorna i klubbhuset eller till Agneta SanMartin.

17 maj
Eslöv vann Skåneserien kat 1 mitt som spelades på Eslöv den idag. Stort grattis till spelarna i laget: Eva Andersson, Sara Axelsson, Veronica Olsson och Birgitta Svensson. Nästa omgång spelas på Degeberga den 14/6.

14 maj
Damernas Vårscramble spelades idag och vädret var helt underbart. Lagom sol, vind och värme. Så klart blev resultaten bra också för de 11 startande 3-mannalagen. I topp kom lag Maria Alanko, Camilla Persson och Ulla-May Lundahl med 63 slag. Tätt följda av lag Margareta Andersson, Lena Granström och Marguerite Treijner på 64 slag. Tredje plats, med 65 slag, gick till Emmi Dahlqvist, Ulrika Norling och Kerstin Strock. Grattis till er och tack till alla deltagarna och tävlingsledaren Mona Nimander för en fantastisk tävlingsdag! Vill ni se bilder så gå in och kika på vår sida 'Bilder'.

13 april
Tack, för att ni gjorde vår KickOff så lyckad! Bilder från festdagen finns nu att beskåda!

---

Kära Golfdamer, nu är våren äntligen här och ett nytt golfår startar med många trevliga aktiviteter!

På "Damernas Kalender" hittar du datum för alla våra arrangemang på klubben samt seriegolf, utbytesdagar och nationella damdagar.

Vill du vara med på matchspel och eclectic, anmäler du dig på listorna i damernas omklädningsrum på klubben! Samma gäller intresseanmälning för seriegolf. Övriga tävlingar anmäls som vanligt via GIT.

Tävlingsinformation på våra aktiviteter hittar du på hemsidan samt kontaktpersoner, om du har några frågor till oss!

Varmt välkomna till 2017 års golfsäsong och vi ser framemot att träffa er alla på banan!

Damkommittén