ANMÄLAN HÖSTAVSLUTNING | FLAGGTÄVLING 30/9

ANMÄL DEJ HÄR

Damsektionen bjuder in till Höstavslutning för Damer den 30/9. Spelformen är Flaggtävling över 18 hål, slagtävling. Tävlingen är öppen för alla damer i klubben. Har du inte officiellt hcp får du delta på hcp 36. Tävlingen är inte hcp-grundande. Startavgift en är 150 kr och inkluderar kaffe med äppelkaka & vaniljsås efter spelad rond.

Flaggtävling singel är en slagtävling i vilken varje spelare tilldelas en individuellt markerad flagga. Denna skall placeras där bollen hamnar efter det spelaren förbrukat så många slag som motsvarar banans par plus spelhandicap. Skulle en spelare ha slag kvar efter att 18 håll, skall spelaren tillsammans med markör fortsätta på hål 1, hål 2 osv tills slagen tagit slut. Vinner gör den spelare som spelat flest antal hål. Vid lika resultat vinner den spelare som ligger närmast hål på det hål där flaggan placeras.

Efter tävlingen serveras kaffe och äppelkaka (ingår i startavgiften) och vi håller en gemensam prisutdelning för Flaggtävlingen samt  delar ut priser för Eclectic, Match och Onsdagsgolf.