RESULTAT 2017

Tack för denna säsong och tack för oss! Vi i vill tacka er alla för en trevlig golfsäsong, som med dagens hösttävling och sista evenemang är till ända. Vi har haft trevliga år tillsammans med alla er damer i klubben och vi har lärt känna många nya ansikten på våra evenemang. Så roligt, att så många av er, valt att vara med på tävlingar och de olika träffarna vi anordnat. Många härliga skratt och mysiga minnen tar vi med oss härifrån.

Avslutningsvis önskar vi den nya damkommittén all lycka till med kommande säsong!

Majlis, Marguerite, Mona, Maria och Elisabeth

------------------------------

24 september

Idag har vi haft årets sista damtävling. I strålande sol spelades flaggtävlingen och alla damer bar med sig var sin flagga att sätta ut så sent som möjligt. Vinnare blev Yvonne Jonsson som bar på sin flagga ända till 18e hålets fairway. 2a blev Margareta Andersson som oxå satte sin flagga på 18 hålet. 3a Pia Danielsson, 4a Pia Sellers och 5a Ulrika Narling. Stort grattis till er alla.  Bilder ser du här!

13 september
Majlis Carlström – säsongsvinnare i Damgolfen!
Vilken fight det har varit, ända in i det sista, i damgolfen. Inför dagens tävling, som var den sista för säsongen, ledde Ulla-May Lundahl med 10 poäng före Majlis Carlström. Ingen annan kunde hota dessa två damer idag, så stor var skillnaden till trean och neråt i listan.Tyvärr kunde inte Ulla-May spela idag och säkra sin ledning, men samtidigt var Majlis tvungen att spela in poäng. Vilken press – och vilket väder! I regn, rusk och riktigt tung bana kom Majlis in på andra plats. Och det räckte till totalsegern i 2017 års Damgolf!  Stort grattis – vandringspokalen är din Majlis!

7 september
Till  2017 års Best Sellers hade 23 damer anmält sig till matchspel. För alla var målet att stå som vinnare finalspelet i Best Sellers i mitten av september.
Vädrets makter har inte alltid varit med spelarna, trots detta har några matcher spelats både till hål 19 o hål 20!

Finalspelet i Best Sellers gjordes upp torsdag 7 september.  För er som kommer ihåg väderleken i torsdags minns då att det inte var det bästa golfvädret. Våra två finalister Ulla Hansson och Marguerite Treijner gav sig ändå ut för att göra upp om denna åtråvärda titel! Resultatet blev till sist fördel för Marguerite med 5/3.

Grattis Marguerite till vinsten i 2017 års 'Best Sellers'! och grattis Ulla Hansson som vann titeln 'Runner Up'.   Se bild!

Efter första spelomgången gick förlorarna vidare till ett eget matchspel - 'Andra Chansen'. Finalen stod mellan Camilla Persson och Christina Cederskär. Grattis Camilla Persson till vinsten i 2017 års 'Andra Chansen'

Tack till er alla som varit med och spelat årets matchspel i Best Sellers

2 september
Vi i Damkommittén (se bild längst ned på sidan), vill tacka er, alla underbara damer, som följde med vår höstutflykt till Ängelholms GK. Vi kördes tryggt dit och hem av Björn Gullstig. First class, eller hur?
Vi hade en fantastiskt dag i soligt väder med många glada skratt. Vinnare individuellt blev Elisabeth Måsén och lagpriset gick till Annika Rönnberg, Lotta Eriksson och Elisabeth Måsén. Stort grattis till fina prestationer.

Naturligtvis delades även fler priser ut samt birdiepriser. Grattis också till er alla, som fick pris denna fantastiska dag!

Visst är det en dag att minnas när höst- och vintermörker börjar närma sig, som var fylld av så mycket glädje och gemenskap!
Dagens bilder finns under rubriken 'Bilder'.

Än en gång, stort tack för en helt outstanding höstutflykt!

19 augusti
Nationell Damdag i Eslöv blev en festdag. 53 anmälda damer kämpade i 3 klasser. Vinnare i A-klass blev Sofie Wachtmeister från Falsterbo GK. Vinnare i B-klass Lena Granström och i C-klass Kerstin Melén, båda från Eslövs GK. 'Närmast Hål' vanns av Bodil Nilsson, Kävlinge GK och närmast 'Lina på Linjen' vanns av Margaretha Andersson, Eslövs GK. Stort grattis till er alla. Titta på bilderna här.

14 juni
Idag spelades Damernas Utbytesdag. Tävlingen sponsrades av HEADBRANDS hårprodukter och blommor från Johans Trädgård. De många vinsterna uppskattades av de 47 damer som kom från Eslöv och våra utbytesklubbar. En mycket lyckad tävlingsdag. A-klassen vanns av Malin Backan, 2a blev Yvonne Jonsson och 3a Marguerite Treijner.  B-klassen vanns av Gudrun Kjellander, 2a blev Angelika Persson och 3a blev Elisabeth Hamneby från Bokskogen. Bilder ser du HÄR. Stort grattis till alla vinnare!

14 maj
Damernas Vårscramble spelades idag och vädret var helt underbart. Lagom sol, vind och värme. Så klart blev resultaten bra också för de 11 startande 3-mannalagen. I topp kom lag Maria Alanko, Camilla Persson och Ulla-May Lundahl med 63 slag. Tätt följda av lag Margareta Andersson, Lena Granström och Marguerite Treijner på 64 slag. Tredje plats, med 65 slag, gick till Emmi Dahlqvist, Ulrika Norling och Kerstin Strock. Grattis till er och tack till alla deltagarna och tävlingsledaren Mona Nimander för en fantastisk tävlingsdag! Vill ni se bilder så gå in och kika på vår sida 'Bilder'.

13 april
Tack, för att ni gjorde vår KickOff så lyckad! Bilder från festdagen finns nu att beskåda!