AKTUELLT

2018-05-23 | Onsdagsgolf Det börjar arta sig! Deltagarantalet stiger och många positiva röster. Kul!Vinnare blev igen Lena Magnusson. Totalt leder Lotta Eriksson efter tre spelomgångar, tätt följd av Lena Magnusson och Eva Stigenhag. Vi ses nästa onsdag. Då spelar vi 3+3+3 foursome, bästboll, singel.

2018-05-20 | Foursome Open Rya Laget spelade bra, men motståndarna lyckades något bättre. Laget som bestod av de två paren  Eva Andersson/Veronica Ek och Irena Kokocinska/Lena Magnusson rappoterade fint väder och en fantastisk känsla av lagspel. Nästa omgång spelas på Falsterbo den 10/6. lagledare är Veronica Ek.

2018-05-16 | Onsdagsgolf Fint väder och 8 damer i spel. Vinnare blev Lena Magnusson. Totalt delar Eva Stigenhag och Lotta Eriksson ledningen. Se resultatet här.

018-05-15 | Skåneserien Zon Mitt Araslöv Eslövslaget representerades av Irena Kokocinska, Lena Granström, Ann-Sofi Lundberg och Sara Axelsson. Eslöv placerade sig på en blygsam 8:e palts, men det är inte långt efter ledande lag. Nästa omgång spelas på Barsebäck den 13/6. Lag.ledare är Lena Krabisch

2018-05-09| Onsdagsgolfen har startat! Sju tappra damer spelade 9 hål i blåsten. Ni hittar resultaten här. Nästa vecka är det greensome. Anmälan i GIT.

2018-05-08 | D50 Open Div II. Eslöv organiserade Omgång 1 och i strålande väder kom 8 lag till start. Eslöv kom på 4:e plats. I laget spelade Lena Magnusson, Eva Anderssson och Irena Kokocinska. Grattis, bara 7 slag marginal till ledande lag. Nästa omgång spelas i Båstad den 12/6.

2018-05-05 - VÅRSCRAMBLE | I strålande solsken kom 33 glada damer till tävlingsstart i Vårscramble 2018. Många lag spelade bra, och bäst blev Team Yvonne Centervall/Anita Adler/Christina Andersson på 60 slag. Tvåa blev Team Lena Magnusson/Bodil Munge/Angelika Persson på 63. Samma resultat hade Team Malin Backan/Majlis Carlström/Ingrid Bladh. Grattis!

Tack till våra sponsorer:

New Line Hair, Eslöv | 1rum&kök, Eslöv | Johans Trädgård, Eslöv | Blomsterbergs Möbler, Eslöv

Fullständig resultatlista hittar ni här!