Damgolfen

2017 börjar Damgolfen den 12 april och pågår till den 13 september och tävlingen är öppen för alla damer som är medlemmar i Eslövs GK med hcp 0-54, dock spelar man på högst hcp 36.

Man kan delta i tävlingen när som helst under säsongen och dessutom använda resultaten i Eclectictävlingen dock inte med lagscorekortet.

Tävlingen går från första tee alla onsdagar med avbrott för seriespel, utbytesdagar eller andra tävlingar.

START: Kl 09.34

SPELFORM: Slaggolf, i lagspel i 3- eller 4-bollar med resultat både i laget och individuellt.
För varje hål räknas det sämsta resultatet bort. Den i bollen (laget) som har lägst handikapp ansvarar och för scorekortet (ett gemensamt scorekort i bollen). När rundan är slutförd lämnas scorekortet in tillsammans med startavgiften för samtliga i bollen.

ANMÄLAN: Sker på www.golf.se, tidigast 1 vecka innan och senast 23.59 kvällen innan.
Det går inte att anmäla önskemål om tidig eller sen start varken när man anmäler sig till tävlingen på golf.se, kansliet eller tävlingsledaren. För att tävlingen skall äga rum krävs minst 6 damers deltagande.

STARTAVGIFT: Kr 20:-

PRISER INDIVIDUELLT: ca 50% av prissumman

PRISER LAGET: ca 50% prissumman

PRISUTDELNING: Förutom prisutdelningen per spelomgång kommer även ett pris att delas ut vid höstavslutningen till den dam som har uppnått högst poäng totalt (individuellt + lag).

TÄVLINGSLEDARE: Mona Nimander, 070 – 522 94 40

Välkomna!