MATCH | BEST SELLERS OCH ANDRA CHANSEN

SENAST REVIDERAD | 2018-08-10

Tävlingsansvarig Agneta SanMartin, mobil 0725-124983, dk@eslovsgk.se

TÄVLINGSREGLER

Matchtävling är en spännande tävlingsform där två spelare spelar mot varandra i matchspel. Vinnarna av de första lottade matcherna går vidare till nästa omgång och tävlingen resulterar i en final där vinnaren får en inteckning i Vandringspriset ”Best Sellers”.

Förloraren i den första lottade matchen i ”Best Sellers” går automatiskt vidare till ”Andra Chansen”. Matchtävling pågår under tiden 16/5-9/9.

Så här går det till:

1. Vi lottar tävlingen och anslår spelplanen 2018-05-16 i damernas omklädningsrum oCh på hemsidan.
  2. Lägg 50 kr i ett kuvert märkt med ditt namn och Best Sellers och lämna kuvertet i brevlådan i damernas omklädningsrum, innan eller samtidigt som du spelar din första match.
  3. Spelaren med lägst hcp kontaktar motspelaren för att bestämma ett valfritt speldatum innan slutdatum för omgången. Om spelaren med lägst hcp ej kontaktar sin motspelare innan utsatt tid, är det W/O till den andra spelaren som automatiskt går vidare till nästa match. Mailadresser samt tel finns i matrikel på Eslövs GKs hemsida.
  4. Spelform: Spelare kan välja valfri tee 47 eller Guld (38). Match utslagstävling. Om matchen är oavgjord efter 18-hål, måste matchen spelas vidare tills vinnare utses.
  5. Matchvinnaren meddelar omedelbart matchresultatet efter avslutad match till tävlingsansvarig via mejl till dk@eslovsgk.se
  6. Spelplan och resultat redovisas löpande på hemsidan och i omklädningsrummet.
  7. Prisutdelningen sker vid Höstavslutningen söndagen den 30/9 2018.