Välkommen till Eslövs GK junior- och- elitkommitté.

ALLA ÄR VÄLKOMNA Det absolut viktigaste är att de knattar och juniorer som idag finns i klubben känner att de är en del av klubben, att de känner sig hemma och att de får möjlighet att utvecklas. Att de erbjuds plats i en lämplig träningsgrupp är självklart, men det är också viktigt att de och deras föräldrar får information om vad klubben och golfen står för. Det är viktigt att det finns träningsgrupper för alla typer av unga golfare, både killar och tjejer, och att dessa grupper har en ledare utöver tränaren. Den som är ledare för en knatte eller juniorgrupp behöver inte själv vara duktig golfare.

Här kan ni läsa om tävlingar, aktiviteter och kolla in senaste informationen om våra serielag plus mycket mer.

Välkommen hit