Eslövs GKs junior- knatteträning 2017

Snart börjar det närma sig en ny säsong och vi fortsätter med allt roligt som vi gjorde förra säsongen.

Massor av roliga aktiviteter är planerade och mycket är nytt.

Våran pro Johan Torstensson kommer med hjälp av våra duktiga juniorledare ta hand om knatte och juniorträningen. Tomas tar hand om Elit juniorerna.

Anmäl er och säg till alla era kompisar att alla är välkomna att delta. Du behöver inte vara medlem, men det underlättar när man vill gå ut och spela banorna på egen hand, både på korthåls- och stora banan. Det blir också mycket lättare att utveckla sin golf.

Under året kommer vi också att ha sommarträningar med möjlighet till träning 2 ggr/vecka under de flesta veckorna av sommaren. Mer info kommer meddelas senare och kommer även hittas på klubbens hemsida.

Vi har också ha lägerverksamhet, utflykter och utbyte med andra klubbar planerade under säsongen.

För att detta ska fungera behöver vi hjälp från fler föräldrar som kan ställa upp och hjälpa till vid något tillfälle.

Anmäl gärna ert intresse till Johan Torstensson. Gå gärna också in på vår hemsida www.eslovsgk.se under juniorer och se vad som är på gång. Här finns kontaktuppgifter till ovanstående och medlemmar i juniorkommittén.

Vårträningen börjar vecka 16 och håller på fram till vecka 24.

Höstträningen börjar vecka 32 och avslutas vecka 38. Anmälan senast 15 mars !

Vårt mål är att dela upp i fler grupper med färre deltagare i varje grupp. För att det ska fungera behöver vi fler ledare som kan hjälpa till. Kontakta gärna Johan om ni är intresserade.

Födda -08 och senare tränar på måndagar 17 -18 eller torsdagar 17-18
Kostnad för denna grupp är 890 kr. Avgiften är för hela säsongen (vår-sommar och höstgolf).

Födda -05-07 (med viss erfarenhet) tränar måndagar 18.15 - 19.15 .
Vid många deltagare delas gruppen med minst en ledare per grupp.

OBS tjejer i denna ålderskategori tränar måndagar 17.30-18.30.

Nybörjargrupp för åldern 9-13 år tränar lördagar mellan 10.15-11.15
Äldre juniorer rekommenderas att anmäla sig till våra nybörjarkurser, läs mer på vår hemsida.
Kostnad för dessa grupper är 890 kr, då ingår också boken golfäventyret (normalpris 150 kr).
Avgiften är för vår-sommar och höstgolf

Födda -04 och tidigare delas in efter i första hand efter hcp och erfarenhet, enligt nedan.

Flickor -HCP 18-54 tränar söndagar 10.00 - 11.15

Hcp 37-54 tränar tisdagar 17.00 - 18.15

Hcp 10–36 tränar tisdagar 18.15 – 19.30

Om det blir många deltagare i någon grupp så kommer den att delas och nya tider meddelas i så fall senare.

Kostnad för dessa grupper är 990: -. Avgiften är för hela säsongen (vår-sommar och höstgolf, ca 30 timmars gruppträning).

Extra träningspass+spelträning HCP 10-54 (tjejer+killar) tränar söndagar 11.30-12.30 + spelträning efter för de som vill.

Vill man vara med här ska det meddelas i anmälan.

Kostnad för det extra träningspasset är 200 kr/person

JUNIOR ELIT (under 10 i hcp) tränar onsdagar 18.15 - 19.45. Förutom dessa tillfälle kommer det att erbjudas privatlektioner och coachning vid tävling. Kostnaden för denna grupp är 1190 kr.

Privatlektioner För alla juniorer som är medlemmar och med i någon träningsgrupp finns  möjlighet att ta privatlektioner för 100 kr/25 min lektion. Ta gärna några privatlektioner för att snabba på utvecklingen.

Anmälan görs via denna länk ,därefter skickar klubben faktura för träningsavgiften.

På påsklovet (v15) kommer vi att ha aktiviteteter med träning och spel för alla junior och knattemedlemmar. Mer info kommer på hemsidan i början av mars.

Vid första träningstillfället för alla grupper under v16 har vi föräldrainformation.

Vi ser gärna att förälder kommer på denna information.

Information publiceras regelbundet på hemsidan under Juniorkommittén.

Titta på nämnda sida med jämna mellanrum för att se vad som händer på klubben

Vi vill gärna utveckla juniorverksamheten ännu mer men då behövs fler ideella.

Har ni tips, idéer eller vill hjälpa till är ni varmt välkomna att kontakta Johan på email: johant@eslovsgk.se eller Tomas på tomas@eslovsgk.se.

Ni kan även kontakta någon i Juniorkommittén. (Se kontaktuppgifter på hemsidan under juniorkommittén).

Är ni intresserade av medlemskap se hemsidan eller kontakta kansliet på tel. 0413 18610 eller mail: info@eslovsgk.se

Med förhoppningar att se er på banan i sommar

Juniorkommittén