Tävlingar

Kommande tävlingar på klubben för juniorerna

I juni Finns det två stora tävlingar som inte får missas.

Goretex PGA Junior Pro am spelas den 19 juni. Först som en individuell tävling för alla juniorer med hcp 36 eller lägre. Från klubbkvalet bildar sedan, bästa netto resultat för killar och tjejer + bästa bruttoresultat, ett lag tillsammans med Tomas och spelar Distriktsfinal på Ljunghusens GK den 26 juni. De bästa lagen här går vidare till Riksfinal på PGA of Sweden.

Anmäler er på min golf eller ring Tomas 073/ 675 97 59

Kostnad 40:

Den 27 juni spelas en av världens största juniortävlingar, Skandia Cup. Tävlingen är öppen för alla juniorer upp till 16 år. De med hcp 36 eller mindre kvalificerar sig till gruppfinal i olika åldersklasser 13,14,15 och 16 år flckor och pojkar för sig. Därefter blir det Regionfinal och Riksfinal.

Vi har även en klass för alla med klubbhcp (37-54) som endast spelar klubbtävling (9 hål poängbogey).

Vi kommer även ha tävlingar på korthålsbanan för de allra yngsta, där de spelar en kortare uppsatt bana.

Anmäl er på min golf eller ring till Johan T 070/ 858 45 80

Kostnad 40:-

Glöm inte bort andra tävlingar och event som händer på klubben.

De flesta torsdagarna under sommarlovet samlas juniorerna 13.00 för att spela 9 hål tillsammans "sommartouren". Det är bara att anmäla sig på klubben samma dag. Finns en klass för 37-54 och en för de under 36.

Se också anslagstavlan för Matchligan och Skåneligan.

Wöhleckes VPR spelas den 9 augusti. Först 18 håls kval där de 4 bästa går vidare till matchspel. Anmälan på min golf. Kostnad 40:-

Ses på banan
/ Juniorkommitén