Matchspel 2018 - regler och stege

Matchtävling 2018 Regler och tider

Lottningen är klar och Matchstegen hittar du om du öppnar länken nedan.

Årets matchtävling kommer att spelas från den 17 maj och skall vara färdigspelad den 30:e september.

Matchspelet är öppet för medlemmar i Eslövs golfklubb.

Eftersom vinnaren får en egen parkeringsplats under 2019 är minimiålder för deltagande till tävlingen 18 år.

Antalet deltagare är maximerat till 64.

Anmälan till matchspelet sker på GIT. Nackdelen är att angivna tider är strikta vilket innebär att det inte går att spela matcher efter angivna datum.

Anmälningstid

Anmälningstiden går ut den 15 maj kl 23:59. Betalning skall ske till kansliet före första match.

Spelomgångar

1:a omg:       17 maj – 18 juni

2:a omg:       19 juni – 9 juli

3:e omg:       10 juli – 6 augusti

Kvartsfinal:   7 augusti – 20 augusti

Semifinal:     21 augusti – 10 september

Final:             11 september – 30 september

Tävlingsregler

Efter att startlistan för en spelomgång publicerats skall spelare med lägst hcp kontakta sin motspelare för att bestämma en tid för match.

När matchen har spelats skall vinnaren meddela resultatet till kansliet omgående.

Om match inte kunnat genomföras inom stipulerad tid skall spelaren med lägst hcp meddela kansliet om orsaken så att en av spelarna vinner på W.O.

Om kansliet inte får någon information om orsaken kommer spelaren med högst hcp att vinna på W.O.

Eslöv 2018-05-01

Hans Orre