Matchspel 2019 - regler, tider och stege

Allmänt

Årets matchtävling kommer att spelas från den 15 maj och skall vara färdigspelad den 30:e september.

Matchspelet är öppet för medlemmar i Eslövs golfklubb.

Eftersom vinnaren får en egen parkeringsplats under 2019 är minimiålder för deltagande till tävlingen 18 år.

Antalet deltagare är i år 34 spelare vilket innebär att fyra spelare får spela kvalificeringsmatch.

Anmälningstid

Anmälningstiden gick ut den 13 maj kl 23:59. Betalning skall ske till kansliet före första match.

Spelomgångar

1:a omg:       17 maj – 5 juni

2:a omg:       6 juni – 30 juni

3:e omg:       1 juli – 20 juli

Åttondelsfinal:21 juli -10 augusti

Kvartsfinal:   11 augusti – 30 augusti

Semifinal:      1 september – 15 september

Final:             Före 30 september

Tävlingsregler

Efter att startlistan för en spelomgång publicerats skall spelare med lägst hcp kontakta sin motspelare för att bestämma en tid för match.

När matchen har spelats skall vinnaren meddela resultatet till kansliet omgående.

Om match inte kunnat genomföras inom stipulerad tid skall spelaren med lägst hcp meddela kansliet om orsaken så att en av spelarna vinner på W.O.

Om kansliet inte får någon information om orsaken kommer spelaren med högst hcp att vinna på W.O.

Eslöv 2019-05-14

Hans Orre