Fina prestationer av våra juniorer!

Framgångar i lag!

Skåneligan

fd foursomeligan, spelas numera med en mix av bästboll och foursome.

Man är sex deltagare per klubb inför varje omgång. Det spelas matchspel i 2 foursome bollar och en bästboll.

Laget bestående av Simon Dahlberg, Lucas Bentzen, Oliver Bentzen, Eric Svensson, Jakob

Berglund, Jakob Majegård, Victor Olofsson, Filip Ludicke, Glenn Ahlström har lyckats ta sig till Finalspel efter gruppseger. I Finalen möter Eslöv de övriga tre gruppsegrarna från de övriga tre grupperna.

Matchligan

spelas matchspel bland de yngsta, där laget, bestående av fyra deltagare per klubb

möts i singel match. Även här har Eslöv lyckats bra i år. De står som vinnare i gruppen och

kommer därmed att spela kvartsfinal mot Söderåsen inom kort. Förhoppningsvis kan de nå

ännu större framgångar än förra året, då de slutade tvåa i finalspelet. Behöver det nämnas att de

är rätt så sugna på att nå hela vägen i år och åka hem med guldmedaljer och vandringspokal.

Laget har hittils bestått av Simon Dahlberg, Viktor Olofsson, Ludvig Nilsson, Jakob Majegård,

Jakob Berglund, Elias Nissert, Wille Jansner, Ellen Andersson.

Lilla Lag­SM på Barsebäck

spelades den 16 juli i samband med att herrarna och damerna gjorde upp om sina resp SM.

Snacka om att det var juniorer med stora ögon som kom till Barsebäck. De fick värma upp och putta och chippa, precis bredvid proffsen.

Dagen, som arrangerades av Skånes golfförbund, bestod av lagspel på Littorina Course ( Barsebäcks korthålsbana), under förmiddagen och på eftermiddagen fick de ge sig ut och titta på proffsen när de avslutade dagens spel.

Här representerades Eslöv av Simon Dahlberg, Wille Jansner, Truls Jönsson Wigothsson och Lukas Gyllin. Bra kämpat av samtliga spelare och framför allt då en extra eloge till Truls och Lukas som debuterade med sitt tävlande här.

Juniorkommittén