Herrlaget 5:a i div 1 södra

I veckan spelades Div 1 södra på Woodlands GK. Chans för Eslövs GK att åter igen ta sig upp till högsta serien och Lag SM.

I Eslövs lag spelade Richard Lundqvist, Malcolm Kokocinski, Christian Larsson, Oscar Odestål, Wiktor Friberg och Ludvig Åberg. Ledda av Peter Odestål och Richard Lundqvist.

Det var 6 varv på 4 dagar som skulle spelas. Foursome, Bästboll och Singel stod på programmet

Eslöv kom till spel med goda förhoppningar att ta sig vidare och spela Lag SM nästa år.
Det såg länge bra ut och efter halva tävlingen var det bara ett par slag som skiljde Eslöv från ledarna Kristianstad.

Under tredje dagens foursome tappade Eslöv en bit på ledarna men bra spel på eftermiddagens bästbollar tog igen mycket av försprånget, mycket tack vara en bästboll rond på 60 slag av Malcolm och Christian. Utsikten att ta igen resten under sista dagens singlar var god. Men under sista dagen spelade Kristianstad för bra och Eslöv tappade några placeringar ner till en femte plats.

Alla spelare och ledare ska ha ett stort tack för sin kämpa insatts där ingen gav upp och kämpade hela vägen, och det är allt man kan begära. Ibland vill bollen bara inte studsa rätt.

Tack också till alla Caddies som hjälpte till och medlemmar som tog sig tid att komma upp och stötta laget. Det uppskattas mycket av spelarna.

Nästa år studsar bollen vår väg och då ska vi tillbaka till Eliten.