EvGK Matchtävling

Klicka på länken nedan för att se den slutliga stegen. (kommer snart)

Regler för matchspelet:

Dags igen för Matchtävling.

Vi har satt tre veckors tid för respektive omgång förutom semi och finalspel där tiden är satt till två veckor.

Årets matchtävling kommer att spelas från den 18:e juni och skall vara färdigspelad den 1:a november.

Matchspelet är öppet för medlemmar i Eslövs golfklubb.

Eftersom vinnaren får en egen parkeringsplats under 2022 är minimiålder för deltagande till tävlingen 18 år.

Antalet deltagare är i år maximerat till 64 spelare vilket innebär att tävlingen går över 6 omgångar.

Beroende på antalet anmälda kan tidplanen nedan komma att ändras något.

Anmälningstid

Anmälningstiden går ut den 15:e juni kl 23:59. Betalning, 100:-, skall ske till kansliet före första match.

Spelomgångar

1:a omg:       18:e juni – 15:e juli

2:a omg:       16:e juli – 5:e augusti

3:e omg:       6 augusti – 26 augusti

Kvartsfinal:   27:e augusti – 16:e september

Semifinal:      17:e September – 7:e oktober

Final samt match om 3.e och 4:e plats:   8:e oktober – 1 november

Tävlingsregler

Efter att startlistan för en spelomgång publicerats skall spelare med lägst hcp kontakta sin motspelare för att bestämma en tid för match.

När matchen har spelats skall vinnaren meddela resultatet till kansliet omgående och absolut före omgångens slutdatum..

Om match inte kunnat genomföras inom stipulerad tid skall spelaren med lägst hcp meddela kansliet om orsaken så att en av spelarna vinner på W.O.

Om kansliet inte får någon information om orsaken före slutdagen kommer spelaren med högst hcp att vinna på W.O.